loading

Szerviz

Látogasson el 300 m2-en működő-, az Opel gyári technológiájához igazodó, a legkorszerűbb szerviz-, motordiagnosztikai berendezésekkel- és célszerszámokkal felszerelt műhelyünkbe; ahol a zökkenőmentes és folyamatos munkavégzés érdekében egyidejűleg két szerviz álláson tudjuk fogadni a gépkocsikat.

 

Szolgáltatások

Árgarancia

Műszaki vizsga és szervizakciók egy helyen! Mi annyiért végezzük el a szerelést, amennyi az árlistánkban szerepel, nincsenek rejtett költségek, meglepetések. A szerelés költségeit mindig egyeztetjük ügyfeleinkkel. 

 

Kipufogó, Katalizátor javítás, csere

Szervizeinkben a kipufogó javítás és a katalizátorcsere mellett természetesen az ilyenkor kötelező emissziós értékek mérését is elvégezzük. Műszereinkkel az autó számítógépére csatlakozva az esetleges rossz működésből eredő hibakódokat leolvassuk, majd töröljük.


Motorfelújítás, motorgenerál

Manapság egyre kevésbé az üzemszerű, természetes kopás a jellemző. Sokkal inkább egy-egy kiegészítő berendezés vagy a kenés hibája miatt szükséges a felújítás. Hibát okozhat az elégtelen hűtés is, ami által a motor besülhet, a dugattyúgyűrűk berágódhatnak, s ugyanehhez vezethet a nem megfelelő olajozás is.


Autóüveg, Szélvédő csere

Személygépkocsik, tehergépkocsik, szélvédő, illetve oldal és hátfalüvegeinek cseréje, forgalmazása. Az általunk forgalmazott autóüvegek gyári minőségűek. Vállaljuk a szerelési munkát és beszerzést rövid határidővel. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, a megbízhatóságra, illetve a gyorsaságra, hogy partnereink igényeinek megfelelően rugalmasan végezzük el a megrendelt munkát.


Futómű Javítás, és állítás 

A futómű ellenőrzés és állítás azért szükséges, mert a jól beállított futóművet tulajdonképpen nem is észleljük, természetesnek vesszük az egyenes úttartást (a gumiabroncsok egyenletes kopásának jele), azt, hogy semmi sem ráz, kopog vagy húz.


Új autóalkatrész beszerzés

Segítünk a megfelelő autóalkatrész, kenőanyag, motorolaj kiválasztásában. Megtalálhatja az Ön autójához szükséges összes autóalkatrészt. Kínálatunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő alkatrészeket.


Autóklíma töltés, gomba mentesítés 

Vállaljuk a rendszer hűtőközeggel való feltöltését, vákuum vagy nyomás tesztet. Olaj és UV színezőanyag töltését a rendszerbe.  Az eltömődött a pollenszűrő nem megfelelően ereszti át a szükséges levegőmennyiséget, csökken a klíma hűtésének hatásfoka, illetve az elszennyeződött szűrőben baktériumok és gombák is megtelepedhetnek. Célszerű 10.000 km-ént cserélni. Gombátlanítást, fertőtlenítést is végzünk.


Minőségi szakszerű olajcsere

Az olajcsere vagy az új kenőanyaggal történő feltöltés alapvető feltétel gépjárművünk karbantartásához. Kizárólag az új olajjal való feltöltéssel garantálható a motor jó működése. Az olajcsere biztosítja a kenőanyag tisztaságát, és lehetővé teszi a motor tökéletes működését.


Fékjavítás, Fékbetét Féktárcsa csere

Ha fékezéskor az alábbi tüneteket észleli, sürgősen keresse fel szervizünket: fékezésnél jobbra vagy balra húz – fékezéskor a kormány ráz-remeg – fémes “rágó” hang hallatszik A fékjavítást minden esetben fékhatás-mérő műszerrel mérjük.


Autódiagnosztika, hibatároló olvasás

Hibatároló olvasás-törlés – Adatblokk-olvasás – Beavatkozó-teszt – Alapbeállítások (gyújtáspont-, diesel befecskendezés-kezdet) – Szerviz nullázás – Vezérlőegység kódolás (ECU, kulcs, immo, fojtószelep, távirányító) – Teljes körű, szakszerű javítás.


Haszongépjármű  javítás

Szervizünk 3.5 t-ás haszongépjármű javítását is vállalja, 4.3 M magasságig.


Célunk: gyors és precíz munkavégzés, elégedett, visszatérő ügyfelek.

  • műszaki vizsgára való felkészítés
  • műszaki vizsgáztatás előzetes egyeztetés alapján akár soron kívül is
  • a járműflottával rendelkező partnereinket akár soron kívül is fogadjuk és kedvezményeket biztosítunk számukra.
Ugrás az oldal tetejére