loading
A légkondicionáló berendezésekben könnyedén telepednek meg a külső levegőből érkező vírusok és baktériumok, valamint az ételmaradékok penészgombái és az elszaporodó mikroorganizmusok. Főként, ha sokáig nem használják a berendezést.

Amikor azonban újra bekapcsolják, ezek mind az utastérbe kerülnek és belélegezve azt, kifejtik az szervezetre gyakorolt kártékony hatásukat, ami súlyos betegségek kialakulásához vezethet (például: aszma, allergia legdurvább estben sérülhet a tüdőnk is)

Ezért javasoljuk az évi 2x-res járműklíma berendezésének tisztítását és a pollenszűrő cseréjét is. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

A pollenszűrő cseréjével pedig megakadályozzuk ezen anyagok az utastérbe való bejutását.

Pollenszűrűkből is több fajta létezik, virágpor szűrő és aktív szenes pollenszűrő. A különbség az, hogy az aktív szenes pollenszűrő a levegővel beáramló kipufogógáz molekuláit is megköti, így azok nem jutnak el az utastérig, megakadályozva belélegzésüket. Az aktívszenes pollenszűrőt elsősorban családos ügyfeleinknek ajánljuk.

 

Klímatisztítás most 4 990 Ft + pollenszűrők 15% kedvezménnyel! 

Ugrás az oldal tetejére