loading

- Ingyenes Teljeskörű Ügyintézés
- Új és Használt Autóra is
- Hozott gépjárműre is
- Ingyenes Állapotfelmérés
 

Számos finanszírozási konstrukció közül segítünk megtalálni az önnek legmegfelelőbbet


Új és használt autóra is igényelhetőA finanszírozás devizaneme lehet forint vagy euro (deviza alapú finanszírozás csak vállalkozások által igényelhető)Fix havi díjas konstrukciónkkal a teljes futamidő alatt fix törlesztőrészletek, devizaalapú hitel esetén isSzemélygépkocsik akár 12 éves korban is megfinanszírozhatókBizonyos feltételek mellett nem szükséges casco biztosítást kötniVálasztható kedvezményes Beépített Casco is, mely különösen kedvező díjakat kínálA finanszírozás mellé kiegészítő hitelfedezeti biztosítás is válaszható, amely keresőképtelenség, rokkantság, haláleset kockázatain túlmenően a munkanélküliség kockázatára is fedezetet nyújt

A finanszírozási kalkuláció elkészítésétől az autó átvételéig néhány nap telik el, ami alatt munkatársunk az Ön segítségére lesz.

Az ügyintézés 5 egyszerű lépésből áll:


1. Az autó kiválasztása

Ön kiválasztja a megvásárolni kívánt új vagy használt autót (kereskedőtől vagy közvetlenül a tulajdonostól – akár magánszemélytől is!), amely megfelel a finanszírozás feltételeinek.

2. Hitelkérelem, hitelbírálat, állapotfelmérés
Ön befárad hozzánk a szükséges dokumentációval és a megvásárolni kívánt autó adataival. Rövid időn belül elvégezzük az előzetes hitelbírálatot, használt autónál pedig a jóváhagyás után lebonyolítjuk az ingyenes állapotfelmérést.

3. Szerződéskötés
Értesítjük Ügyfelünket a jóváhagyásról, aki a szerződéseket aláírja, és átveszi a dokumentumcsomagot.

4. Saját rész befizetése, átírás, forgalomba helyezés
Ügyfelünk befizeti a saját részt, az autó átvétel részleteit egyezteti, és átadja a szükséges dokumentumokat. Kollégánk intézkedik az átírásról vagy a forgalomba helyezésről.

5. Autó átvétel
Amennyiben a hitelösszeg folyosítása megtörtént, átveheti az autót az új okmányokkal együtt. Az átadásról szóló jegyzőkönyvet továbbítjuk a finanszírozó bank felé

 

Kérjen Személyre Szabott Ajánlatot Most:

+36 70 4 500 605
ugyvitel@opel-dabas.hu 

Ugrás az oldal tetejére